Karadeniz 1200TL den başlayan fiyatlar ve vade farksız 9 taksit avantajı ile...

2019 Yılı Karadeniz Turları



.Denizli kalkışlı  5 gece 7 gün



.1200 TL den başlayan fiyatlar



.Kredi kartına 9 aya varan vade farksız taksit imkânı



.Samsun-Ordu-Rize-Trabzon-Batun-Sinop-Kastamonu-Safranbolu



1. Gün Cuma (Samsun'a gece yolculuğu)



* 20:00 Çınar Meydanı Belediye Binası önünden turumuza katılacak olan misafirlerimiz ile birlikte hareket ederek Coral Travel otobüs içi ikramları eşliğinde Samsun’a gece yolculuğu yapıyoruz.



2.Gün Cumartesi (Samsun – İlk Adım Anıtı – Bandırma Vapuru – Ordu -  Boztepe)



Değerli Konuklarımız, sabah yolumuz üzerinde vereceğimiz kahvaltı molasının ardından Samsun’a ulaşıyoruz. 19 Mayıs 1919 da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ilk ayak bastığı yeri simgelemek üzere yapılan İlk Adım Anıtını önünde vereceğimiz fotoğraf molasının ardından Meydanda bulunan Atatürk Heykelini görüp, Atamızı Samsun’a ulaştıran Bandırma Vapurunu geziyoruz. Samsundaki gezimizi burada noktalayıp, Çarşamba – Terme – Ünye üzerinden Ordu Boztepe’ye ulaşıyoruz. Ordu’yu kuşbakışı görebileceğimiz 485 m yükseklikte bulunan bu seyir terasında fotoğraf ve çay molası vereceğiz. Boztepe’deki mola süremizin sonunda Giresun’a hareket ediyoruz. Giresun şehir merkezinde vereceğimiz serbest zaman sonrasında otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde

Kahvaltı: İlk günkü kahvaltı ekstra olarak alınır. İlk günkü kahvaltı ve son günkü akşam yemeği tur ücretine dahil değildir.

Öğle Yemeği: Terme Ulusoy Tesisleri (Serbest Zaman)

Akşam Yemeği: Konaklama otelinde açık büfe veya set menü tur ücretine dahil olarak sunulacaktır.

Konaklama: Amazon Aretias Otel veya Bal Otel VB



3.Gün. Pazar (Tirebolu Çay Fabrikası - Atatürk Köşkü - Ayasofya Müzesi – Çamlıhemşin)



Değerli Konuklarımız, otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında Tirebolu da bulunan çay fabrikasına uğruyoruz. Çayın dalından koparıldıktan sonra demliğimize gelene kadar geçen yolculuğunu izleme şansı buluyoruz. Çay alışverişi için serbest zaman veriyoruz. Bir sonraki durağımız Trabzon oluyor. İstanbul’un Latin işgaline uğraması ile İstanbul’dan kaçan Kommenos sülalesi tarafından 1250 -1260 yıllarında Manastır kilisesi olarak yapılan, adını “Kutsal bilgelik” anlamına gelen Ayasofya’dan alan Kilise 1584 yılında Cami’ye çevrilmiş olup, 1964 yılında Vakıflar genel müdürlüğü tarafından restore edilerek Müze’ye dönüştürülmüştür. 2012 yılında tekrar ibadete açılarak cami olarak kullanılmaya başlanmıştır. Trabzon’a özgü el sanatı olan Trabzon Hasırı, Telkâri ve Trabzon’da sadece beş ailenin yaptığı Kazaziye işlerini yapan ustaların marifetli ellerinde hazırlanan ürünleri görme fırsatı buluyoruz. Bir gezi noktamız Soğuksu semtinde bulunan Atatürk Köşkü oluyor. Trabzon’daki gezimizi burada tamamlıyor Of – Rize – Ardeşen üzerinden UNESCO tarafından dünya miras listesine alınan 50 eko sistem arasında bulunan Fırtına Vadisine geliyoruz. Öğle yemeğimizi Fırtına Deresi’nin kenarında kurulu bulunan restoranımızda alıyoruz. Fırtına deresi boyunca sıralanmış bu restoranların sunduğu en meşhur yemek alabalıktır. Bu bölge birçok alabalık çiftliği bulunmaktadır. Özellikle Kırmızı benekli alabalık oldukça ilgi görmektedir. Fırtına deresinden gelen su sesi eşliğinde aldığımız keyifli bu öğle yemeği sonrasında dileyen misafirlerimiz farklı tur alternatifleri ile zamanlarını değerlendirebilirler.

 

1.Alternatif / Zilkale Gezisi; Eski Ticaret Yolunu korumak için Çat Vadisine kurulmuş olan Zil kale ve Ortan Köyü gezisi kişi başı ……. TL (Ekstra): Çamlıhemşin’den bizleri alan minibüslerle “Sevdaluk” dizisinin çekimlerinin de yapıldığı Şen yuva köyünü görerek, tarihi Hemşin konaklarını fotoğraflayabileceğiniz Ortan köyüne gidiyoruz. Burada vereceğimiz kısa mola sonrasında fırtına vadisi üzerinde yükselen Zil Kale’ye geçiyoruz. Tıpkı bir kartal yuvasını andıran kale fethedilmesi zor bir bölgede inşa edilmiştir.

 

2.Alternatif. Fırtına Deresinde Rafting: yaklaşık 1,5 saat süren Uzman eğitmenlerin vermiş olduğu bilgiler ışığında hafif bir parkurda Rafting kişi başı …… TL’dir. (Ekstra)

Ekstra turların ardından otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde

Kahvaltı: Otelimizde açık büfe olarak alınacaktır.

Öğle Yemeği: Osmanlı Restoran (Alabalık, Turşu Kavurma, Patates Kızartması, Mısır Ekmeği, Salata, Muhlama, Laz Böreği, Çay )

Akşam Yemeği: Konaklama otelinde açık büfe veya set menü tur ücretine dahil olarak sunulacaktır.

Konaklama: Çamlıhemşin Naliya Otel VB



4.Gün. Pazartesi (Ayder Yaylası - Batum – Piazza Meydanı – Panoramik Tiyatro Binası – Medea Heykeli)



ÖNEMLİ UYARI: Batum’a Giriş sadece, üzerinde T.C kimlik numarası yazan nüfus cüzdanları ile gerçekleştirilebilmektedir. Ehliyet, Gazi kimliği v.b kartlar ile giriş yapılamaz. T.C vatandaşı olmayan misafirlerimizin girişi kendilerine aittir. Belge eksikliği sebebiyle giriş yapamayan misafirlerimizin girişi kendilerine aittir. Resimsiz ve yıpranmış kimlikler geçiş izni alamamakladır.16 TL olan çıkış ücreti misafir tarafından ödenir. Ailesi ile birlikte (Anne ve Babanın Aynı Anda) seyahat etmeyecek olan 18 yaş altı misafirlerimizin Batum’a geçişleri için Noterden onaylı Muvafakat name almaları gerekmektedir.

Değeli Konuklarımız, otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında yaylaların sultanı Ayder Yaylası’nı geziyoruz. 2010 yılında Berlin Uluslararası Film festivalin de Ülkemize “Altın Ayı” ödülünü getirmeyi başaran “Bal” filminin çekimlerinin gerçekleştiği Çamlıhemşin’den geçerek Bölgede Osmanlı döneminde yapılmış taş köprülerin en güzel örneklerinden olan Timisvat Köprüsü’nde vereceğimiz fotoğraf molası sonrası 1350 metre yükseklikte bulunan zengin bitki örtüsü ve kaplıca suları ile ünlü Ayder Yaylası’na varıyoruz. Gelin Tülü Şelalesini görüyoruz. Kalegon, Aşağı Ambarlı ve Yukarı Ambarlık gezilerimizi tamamlayıp, yaylada serbest zaman veriyoruz. Keyifli bir yürüyüş yada yöre insanlarıyla sıcak bir sohbet yapabilirsiniz. Ayder yaylasından ayrılıyor Sarp Sınır Kapısına ulaşıyoruz. Giriş işlemlerimizi tamamlayıp Gürcistan/Acara bölgesine geçiyoruz. Batum şehir merkezine doğru devam ederken Bayburt’tan doğup Batum sınırlarına kadar kendine keskin çizgiler oluşturan Çoruh Nehrini ve üzerindeki eski Gonio Köprüsünü görüyor şehir merkezine ulaşıyoruz. Batumi / Adjara Arkeoloji Müzesini, tarihi Meryem Ana Katedral Kilisesini, Tarihi Orta Camii, Piazza Meydanını, Piazza Saat Kulesini, Gürcü Ortodoks Kilisesini, Ermeni Ortodoks Kilisesini,  Avrupa Meydanını, Medea Heykelini, Poseidon Anıtını, Tiyatro Binasını, Batum Limanını yeni oluşturulan yüzüyle göreceğiz. Batum Bulvarında gezinti yaptıktan sonra alışveriş için serbest zaman vereceğiz. Batum gezimizi burada noktalıyor ve Sarp sınır kapısından çıkış işlemlerimizi tamamlayıp, otelimize yerleşiyoruz.

Kahvaltı: Otelimizde açık büfe olarak alınacaktır.

Öğle Yemeği: Park Batumi (Çorba – Gürcü Salata – Sulguni Peynir – Cevizli Patlıcan – İmeruli Haçapuri – Hıngali (Gürcü Mantısı) –Mantar Güveç – Ochakuri – Yöresel Armut Suyu – Çay

Akşam Yemeği: Konaklama otelinde açık büfe veya set menü tur ücretine dahil olarak sunulacaktır.

Konaklama: Peronti Otel VB.



5.Gün. Salı (Gündoğdu – Rize Bezi Atölyesi – Of – Uzungöl – Lustra ve Karester Yaylası – Sürmene - Samsun) Değerli Konuklarımız, otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında Rize’nin Gündoğdu ilçesine hareket ediyoruz. Rize bezinden üretilen tekstil ürünlerinin bulunduğu mağazamızda alışveriş molası veriyoruz. Gündoğdu’dan ayrılıp İyidere – Of üzerinden Solaklı Vadisi’ni takip ediyoruz. Yolun her iki yanında bulunan Solaklı vadisi boyunca uzanan yemyeşil ağaçlar, Asma köprüler arasından geçerken dağların yamacına kurulan hatta birçoğunun yolu bile bulunmayan evleri görüyoruz. Uzun Göl’de alacağımız Öğle yemeği sonrasında dileyen misafirlerimiz verilen serbest zaman içerisinde Göl çevresinde yürüyüş yapabilir, dileyen misafirlerimiz ise kendilerine sunulan ekstra yayla turuna katılabilirler.



Lustra ve Karester Yayla Turu (……… TL); Minibüslerimiz ile 2400 metre yüksekliğe tırmanmaya başlıyoruz. Yol boyunca seyir teraslarında durarak fotoğraf molası veriyor Yayla Evlerinden bir tanesine konuk oluyor çaylarımızı içiyoruz. Rengârenk çiçeklerin arasında yapacağımız yürüyüş sonrasında Uzun Göl’e geri dönüyoruz.

Uzungöl’e veda edip, Sürmene’ye doğru yola çıkıyoruz. Dünyaya adını duyurmayı başarmış el yapımı sürmene bıçaklarını görüp, alışveriş yapma imkânı buluyor, Yolumuza Akçaabat – Giresun – Ordu üzerinden devam ediyor, akşam saatlerinde Samsun’da bulunan otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde

Kahvaltı: Otelimizde açık büfe olarak alınacaktır.

Öğle Yemeği: Memişağa Konağı (Çorba, Kavurma, 2 Çeşit Meze, Salata, Tatlı, Su

Akşam Yemeği: Konaklama otelinde açık büfe veya set menü tur ücretine dahil olarak sunulacaktır.

Konaklama: Radisson Park Inn, Hampton by Hilton, Anemon Otel, Ünye Ramada VB



6.Gün. Çarşamba (Sinop Kalesi – Tarihi Ceza Evi – Hamsiloz Fiyordu – Kastamonu – Şerife Bacı Anıtı – Nasrullah Cami ve Meydanı)



Değerli Konuklarımız, otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında Bafra, Yakakent, Gerze üzerinden Türkiye’nin kuzeydeki en uç noktası olan Sinop’a ulaşıyoruz. Şehir merkezinden geçerek Sinop limanına ulaşıyoruz. Öğle yemeğimizi Meşhur Sinop mantısı ile alıyoruz. Yemek sonrasında Sinop kalesine çıkıyoruz. Sinop sahiline hâkim bir noktada bulunan kalenin burçlarında manzaranın tadını çıkarıyoruz. Sinop’un en gelişmiş el sanatlarından biri olan Maket kotra yapımı konusunda son derece başarılı Ayhan ustanın gemi atölyesini ziyaret ediyoruz. Sizlere vereceğimiz kısa molanın ardından Türkülere ve Dizilere konu olan Tarihi Sinop Cezaevi’ne hareket ediyoruz. Halk arasında oldukça bilinen Aldırma gönül şarkısını Sabahattin Ali cezaevinde tutuklu bulunduğu sırada yazmıştır. Birçok film ve dizinin çekildiği cezaevi günümüzde müze olarak kullanılmaktadır. Parmaklıklar arkasında adlı dizi, Ferhan Şensoy’un “Pardon” adlı filmi Sinop Cezaevinde çekilmiştir. Sinop’tan ayrılmadan önce Hamsilos Fiyorduna gidiyoruz. Önemli bir kıyı şekillendirmesi olan Hamsilos ’da vereceğimiz serbest zaman sonrasında Boyabat - Taşköprü üzerinden Kastamonu’ya geliyoruz. Ilgaz dağı eteklerinde, Karaçomak deresi kenarında kurulan Şehir Meydanında otobüsümüzden iniyoruz. Kurtuluş Savaşında gösterilen fedakârlık ve cesaretin sembolü olan Şerife Bacı’nın Anıtı önünde grup fotoğrafı çektirmeyi unutmuyoruz. Taşköprü üzerinden yürüyerek Nasrullah Meydanına geliyoruz. Kurtuluş Savaşı sırasında İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif Ersoy’un bir dönem hutbe verdiği Nasrullah Camii’ni ve şadırvanını gezip, Kastamonu’nun meşhur çekme helvasının tadına baktıktan sonra Münire Medresesinde alışveriş için sizlere serbest zaman veriyoruz. Kastamonu’da vermiş olduğumuz serbest zamanın bitmesi ile otelimize doğru hareket ediyoruz. Saat kulesi ve Kastamonu kalesini yolumuz üzerinde Panoramik olarak görüp, konaklama yapacağımız otelimize ulaşıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama

Kahvaltı: Otelimizde açık büfe olarak alınacaktır.

ÖğleYemeği: Sinop Örnek Mantı (Menüdenseçmeli)

AkşamYemeği: Konaklama otelinde açık büfe veya set menü tur ücretine dahil olarak sunulacaktır.

Konaklama: Aygür Otel VB



7. Gün. Perşembe (Safranbolu – Hıdırlık tepesi – Arasta Çarşısı – Yörük Köyü)



Değerli Konuklarımız, otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında Safranbolu’ya hareket ediyoruz. Unesco tarafından dünya miras listesine alınan eski çarşı içerisindeki Türk ahşap Mimarisinin en güzel örneklerini barındıran Safranbolu’ya ulaşıyoruz. Üç seyir terasından biri olan eskiden Namazgâh olarak kullanılan Hıdırlık Tepesi ile gezimize başlıyoruz. Buradan Türk ve Rum mahallelerinin panoramik seyri sonrasında rehberimizin anlattığı yerleri gezmeye başlıyoruz. Karabaş Zade Hüseyin Efendi tarafından yaptırılan günümüzde faal olarak kullanılan Cinci Hoca Hamamını Panoramik olarak görüp, Köprülü Mehmet Paşa Camii’ne geliyoruz. Avlusunda bulunan Güneş Saati hakkında ve Osmanlı Devletinin önemli bir dönemini kapsayan Köprülüler dönemi hakkında bilgi aldıktan sonra Yemeniciler Arastasından geçerek Anadolu’nun unutulmaya yüz tutmuş el sanatlarından Yemenicilik hakkında bilgi alıyoruz. Akçasu Kanyonunu fotoğrafladıktan sonra İstanbul’da bulunan Nur-u Osmaniye Camii’nin küçük bir maketi olan İzzet Mehmet Paşa Camii’ni gezip, Cinci Hoca Hanını dışarıdan görüp Meşhur Safranbolu Lokum alışverişi sonrasında öğle yemeği ve alışveriş için serbest zaman veriyoruz. Safranbolu gezimizi tamamlayıp bir zamanlar Bektaş-i Yörüklerinin yaşadığı Eski adı Yörükan-i Taraklı Borlu şimdiki adı Yörük köyü olan Safranbolu’nun küçük bir maketi niteliğindeki köye gidiyoruz. Burada Sipahioğlu konağı, Eski çamaşırhane gezilerimizi tamamlayıpdönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Akşam ilerleyen saatlerde sizleri almış olduğumuz kalkış noktalarında bırakıyor, bir başka Coral Travel organizasyonunda görüşmek dileğiyle sizlere veda ediyoruz.

Kahvaltı: Otelimizde açık büfe olarak alınacaktır.

Öğle Yemeği: Safranbolu Yörük köyü Sipahioğlu konağı.

Akşam Yemeği: Yol üzeri dinlenme tesisinde serbest olarak alınacaktır.

Konaklama: Bu gün konaklama bulunmamaktadır.

.

.



Gezi Ücretine Dahil Olan Hizmetler



Travego, Tourismo veya Man Fortuna Otobüsler ile ulaşım.

Otellerde 5 gece yarım pansiyon konaklama.

Açık büfe 5 sabah kahvaltısı.

Açık büfe veya yöresel yemeklerden oluşan 5 akşam yemeği.

Programda belirtilen tüm çevre gezileri.

Coral Travel Otobüsü içerisindeki zengin ikramlar.

1618 No’lu turizm kanununa göre zorunlu seyahat sigortası.

Profesyonel Rehberlik Hizmetleri



.

.



Gezi Ücretine Dahil Olmayan Hizmetler



Tüm öğle yemekleri.

Tüm yemeklerde alınan İçecekler.

Tur süresince yapılan özel harcamalar.

Ekstra belirtilen organizasyonlar.

Tüm Müze ve Ören Yeri Giriş Ücretleri.



.

.


























































































  2 KİŞİLİK ODADA

KİŞİ BAŞI
7 -12,99

YAŞ
2-6,99

YAŞ
0-1,99

YAŞ
7 HAZİRAN 2019 CUMA 1199 949 699 0
14 HAZİRAN 2019 CUMA 1199 949 699 0
21 HAZİRAN 2019 CUMA 1299 999 699 0
5 TEMMUZ 2019 CUMA 1299 999 699 0
12 TEMMUZ 2019 CUMA 1299 999 699 0
19 TEMMUZ 2019 CUMA 1299 999 699 0
26 TEMMUZ 2019 CUMA 1299 999 699 0
9 AĞUSTOS 2019 CUMA 1349 1049 749 0
16 AĞUSTOS 2019 CUMA 1299 999 699 0
23 AĞUSTOS 2019 CUMA 1299 999 699 0
6 EYLÜL 2019 CUMA 1199 949 699 0


.

.





Genel Şartlar



Müze Kart

Bakanlığa bağlı tüm müze ve antik kentlere 1 yıl boyunca ücretsiz giriş imkânı sağlar.

Müze Kart, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına verilen bir karttır. Bir yıl boyunca Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı olan tüm müzelerde ve ören yerlerinde geçerli olup ücretsiz ziyaret sağlar.



Ek Hizmet Detayları

Profesyonel rehberlik hizmeti, yardımcı rehberlik hizmeti, milli park giriş ücretleri, tur programlarımızda belirtilen kültür ve turizm bakanlığına bağlı olmayan müze girişleri, minibüs ücretleri, otopark ücretleri, tekne turu ücretleri turlarımıza göre değişkenlik göstererek tur fiyatımıza dahildir.

65 yaş ve üstü Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, Gaziler ile şehit ve gazilerin eş ve çocukları, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı engelliler ve bir refakatçisi, Er ve erbaşlar, ICOM, ICOMOS ve UNESCO kartı sahipleri, Basın kimlik kartı sahipleri ve 0-12 yaş arası yabancı uyruklu çocuklar belirttiğimiz kimliklerini ibraz etmek kaydı ile Müze Giriş Ücretlerini Kendileri Öderler.

Tur programının uygulayıcısı rehberdir. Bu nedenle hava muhalefeti, konaklama otelinin konumu v.b şartların gerektirdiği durumlarda programı tamamen gerçekleştirmek kaydı ile programın seyrinde değişiklik yapabilir.

Hava muhalefeti nedeniyle yapılamayan turlarda Coral Travel Sorumluluğu yoktur.

Turlarımız otel, otobüs, tur programı, müze ve ören yeri girişleri ve rehberlik hizmetleri ile bir bütündür ayrı ayrı düşünülemez. Mücbir sebepler dışında kullanılmayan hizmetlerin ücret iadesi yapılamaz.

0-6 yaş çocuklarda otel konaklamasında yatak verilmeyebilir.

Çocuk indirimleri iki yetişkin yanında 1 çocuk için geçerlidir.

Rezervasyon sırasında koltuk numarası verilmez.

4 gece üzeri turlarda her gün sıra atlayacak şekilde rotasyon uygulaması yapılmakta olup, 3 ve 4 numaralı koltuklar rehberlere aittir.

Programda belirtilen oteller öncelikli konaklama tesisleridir. Bölgelerin ve otellerin yoğunluğuna bağlı olarak aynı standart ve yıldız kategorisinde veya bir üst sınıf otel ile değişiklik yapılabilir.

Programda belirtilen öğle yemeği veya mola yerleri aynı standartlarda olmak kaydı ile değişebilir.

Yeterli sayıda çoğunluk sağlanamadığı durumda tur iptal olur veya bir sonraki hafta aktarılır. Böyle bir durumda Coral Travel misafirlerine 2(iki) gün öncesinden bizzat haber vermekle yükümlüdür.



 

Kademeli Fiyat Sistemi

Kültür turlarımızda kademeli fiyat sistemi uygulanmaktadır. Satışa sunulmuş olan paket tur içindeki rezervasyon miktarı yükseldikçe (Turun doluluk oranı arttıkça)  fiyatlarda kademeli olarak yükselmektedir. Bu durumda ön ödeme almadan fiyat sabitlenememektedir.

 



İptal Güvence Paketi

Satın almış olduğunuz paket turunuzu, başlangıç tarihinden  72 saat öncesine kadar, hiçbir neden belirtmeksizin iptal edebilmenize olanak verir. İptal sonrasında ödemiş olduğunuz tur ücretinin tamamı, hiçbir kesinti yapılmadan, ödeme şeklinize göre iade yapılır. İptal güvence paketi; 2000 TL ye kadar olan rezervasyonlarda 20,00 TL, 2.000,00 TL üzeri rezervasyonlarda ise rezervasyon bedelinin % 1 -i kadardır.



1618 Nolu Zorunlu Seyahat Sigortası Kapsamı

Acentenin iflası veya herhangi bir nedenle paket tur hizmetinin verilememesini kapsar. Sağlık sigortası değildir.



 


Tümü

Kuşpınar Mah. Lise 1. Cad. No:41/C Denizli (Askeri Tugay Karşısı - Emek Işıkları)
0258 264 48 39
info@hierapolisturizm.com
www.hierapolisturizm.com ©
X
Bize Ulaşın
Whatsapp
Mail Gönder
Telefon